Quantcast

Single of The Day: Kelly Clarkson – Already Gone

By - 8 years ago in Single of The Day

Kelly Clarkson - Already GoneReview By Rony Samuel.

Single “Already Gone” ini bener2 Power Ballad. Yah, masih salah satu track favoritku juga sih di album ‘All I Ever Wanted’ ini.

Single ini ditulis sama Kelly Clarkson dan Ryan Tedder. Jadi, gak salah di lagu ini juga terdapat sedikit suara Ryan Tedder (malahan hampir gak terdengar). Single yang berdurasi 4 menit 32 detik ini gak begitu susah untuk dicerna. Bunyi gebukan drumnya pun langsung melekat di telinga juga diiringi sedikit musik marakasnya. Suara band nya pun terdengar seperti efek di konser konser. Background musiknya pun terdengar seperti musik di single Beyonce ‘Halo’, sampai single ini dibilang sebagai plagiat single ‘Halo’.

Dengerin Chorusnya…
I want you to know
That it doesn’t matter
Where we take this road
But someone’s gotta go
And I want you to know
You couldn’t have loved me better
But I want you to move on
So I’m already gone

Dari lirik itu bisa disimpulkan bahwa cerita single ‘Already Gone’ tuh berawal tentang hubungan seorang pasangan yang benar2 sudah berakhir, meski salah seorang dari pasangan tuh tidak menginginkan perpisahan tuh terjadi. Sangat menyiratkan pasutri yang cerai mulu atau pasangan remaja yang gonta ganti pasangan.

Anyway, what do you think about the single cover art? I think it’s lovely pure and simple. Yah, bisa dibilang gak senorak Cover Single ‘My life would suck without you’ yang pake lollipop segala.

Lyric “Already Gone”

Remember all the things we wanted
Now all our memories, they’re haunted
We were always meant to say goodbye
Even with our fists held high
It never would have work out right, yeah
We were never meant for do or die
I didn’t want us to burn out
I didn’t come here to hurt you now I can’t stop

[Chorus]
I want you to know
That it doesn’t matter
Where we take this road
But someone’s gotta go
And I want you to know
You couldn’t have loved me better
But I want you to move on
So I’m already gone

Looking at you makes it harder
But I know that you’ll find another
That doesn’t always make you wanna cry
It started with the perfect kiss then
We could feel the poison set in
“Perfect” couldn’t keep this love alive
You know that I love you so
I love you enough to let you go

[Chorus]

You can’t make it feel right
When you know that it’s wrong
I’m already gone, already gone
There’s no moving on
So I’m already gone
Ahhh already gone, already gone, already gone
Ahhh already gone, already gone, already gone

Remember all the tings we wanted
Now all our memories, they’re haunted
We were always meant to say goodbye

[Chorus]

You can’t make it feel right
When you know that it’s wrong
I’m already gone, already gone
There’s no moving on
So I’m already gone

Comments

6 Responses to “Single of The Day: Kelly Clarkson – Already Gone”

  1. welly says:

    keren banget covernya!

  2. soyuz says:

    setuju. ternyata kelly cakep juga ya.

  3. Ai says:

    eh, itu siapa?> kog dia bisa buka?

  4. Rony says:

    hiks T.T

  5. Rony says:

    untungg reviewku masih ada!?!
    huft. single ini dan fireflies yg cma bisa jd kenangkenangan di web ini?

    🙂

  6. rony says:

    imma already gone

Leave a Reply

Related Articles