Trending News

Blog Post

Single of The Day: 3OH!3 ft.Katy Perry – Starstrukk
Single of The Day

Single of The Day: 3OH!3 ft.Katy Perry – Starstrukk 

PhotobucketMeskipun sudah ‘strukk’ di versi originalnya, gue makin ‘STRUKK’ lagi di versi baru (or remix) dari singlenya 3OH!3 ini. Andai gue bisa mengganti judul lagunya, gue PASTI ganti jadi StarstruXXX. Hahaha, terkesan nakal ‘bitchy’ tapi emang itu yang gue rasa.

3OH!3 emang jenius banget ngajak Katy Perry di single “Starstrukk”. Why? Aura seksi dari lirik yang frontal, “Push it baby, push it baby out of control I got my gun ****** tight and I’m ready to blow”, ditambah suara Katy Perry yang ‘nakal’ abis, bikin lagu ini bisa mencapai klimaksnya.

Belum lagi musik yang beda dengan versi originalnya, bikin lagu ini makin ‘panas’ dan makin kerasa 3OH!3 nya. Lebih banyak ‘scratching’ nya, (and I LOVE IT), lebih ngeremix, dan lebih semangat. Versi barunya ini juga ditambahin interlude yang diisi ama Katy Perry.. Sedikit nggantung sih dan ‘gak jelas’, karena bagian ini rada anti-klimaks. Tapi, again-and-again, reff yang super catchy dari kolaborasi binal ini, bisa bikin ‘on’ lagi.. “L-O-V-E’s just another word I never learned to pronounce”, that’s my favorite part!

At least, gw lebih suka dengan versi yang barengan Katy Perry ketimbang orinya. Kenapa? Simple sih, selama 3.22 menit, kamu lebih dibawa ke suasana ‘starstruxxx’, lebih dari yang digambarkan di video clip nya.. (Danie Cung Cung / CreativeDisc Contributors)

Lyrics:
Nice legs, Daisy dukes, makes a man go [whistle]
Thats the way they all come through like [whistle whistle]
Low-cut, see-through shirts that make you [whistles]
Thats the way she come through like [whistles]

CHORUS:
Cause I just set them up, just set them up, just set them up to knock them down
Cause I just set them up, just set them up, just set them up to knock them down

I think I should know how to make love to something innocent without leaving my fingerprints out,now
L-O-V-E’s just another word I never learned to pronounce
How, do I say I’m sorry cause the word is never gonna come out now
L-O-V-E’s just another word i never learned to pronounce

Tight jeans, Double D’s makin’ me go [whistles]
All the people on the street know [whistles whistles]
Iced-out, lit-up make the kids go [whistles]
All the people on the street know [whistle whistle]

CHORUS:
Cause I just set them up, just set them up, just set them up to knock them down
Cause I just set them up, just set them up, just set them up to knock them down

I think I should know how to make love to something innocent without leaving my fingerprints out now
L-O-V-E’s just another word i never learned to pronounce
how, do I say I’m sorry cause the word is never gonna come out now
L-O-V-E’s just another word I never learned to pronounce
Push it baby, push it baby out of control
I got my gun cocked tight and I’m ready to blow
Push it baby, push it baby out of control
This is the same old dance that you already know
Push it baby, push it baby out of control
I got my gun cocked tight and I’m ready to blow
Push it baby, push it baby out of control
Cause it’s the same old dance that you already know

I think I should know how to make love to something innocent without leaving my fingerprints out now
L-O-V-E’s just another word I never learned to pronounce

Related posts

Leave a Reply