Trending News

Blog Post

Single of The Day: Kesha – TiK ToK
Reviews

Single of The Day: Kesha – TiK ToK 

PhotobucketSempat berganti-ganti judul lagu (simpang siur sih tepatnya). Mulai dari “Dolla”, terus tiba-tiba berganti jadi “P. Diddy”, “Don’t Stop”, akhirnya secara resmi diumumkan oleh RCA, kalau judul track yang satu ini adalah “TiK ToK”. Gue rasa, judul “TiK ToK” emang bener-bener pas buat ngegambarin track ini. Selain gampang diucapin judulnya, yang langsung terbayangkan adalah sebuah lagu electro-pop yang bener-bener danceable. Yess! Tune yang mirip dengan 3OH!3 dan beat yang semangat bikin TiK ToK ini bisa jadi sebuah party anthem. Sama seperti liriknya, yang ngegambarin banget suasana pesta yang nggak akan berhenti. “Don’t stop, make it pop, DJ, blow my speakers up, Tonight, I’mma fight, ‘Til we see the sunlight, Tick tock, on the clock, But the party don’t stop, Woah-oh oh oh, Woah-oh oh oh”. Lirik yang ‘gak nakal-nakal amat’ sih..
Adiktif! Dengerin TiK ToK emang gak puas sekali tok. Ramuan musik yang enak, lirik yang bercerita plus berima (jarang lo sekarang lagu yang berima sama) bikin single yang di produksi ama Dr. Dre ini pas banget buat “semi” ajeb-ajeb. Single ini udah rilis tanggal 7 Agustus kemaren, dan kamu bisa ngedownload gratis single ini di website Kesha. Don’t Stop, make it Pop!
(Danie Cung Cung / CreativeDisc Contributors)

Lyrics “TiK ToK”:
Wake up in the morning feeling like P Diddy
(Hey, what up girl?)
Put my glasses on, I’m out the door – I’m gonna hit this city (Let’s go)
Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack
Cause when I leave for the night, I ain’t coming back
I’m talking – pedicure on our toes, toes
Trying on all our clothes, clothes
Boys blowing up our phones, phones
Drop-toping, playing our favorite cds
Pulling up to the parties
Trying to get a little bit tipsy
[CHORUS]
Don’t stop, make it pop
DJ, blow my speakers up
Tonight, I’mma fight
‘Til we see the sunlight
Tick tock, on the click
But the party don’t stop
Woah-oh oh oh
Woah-oh oh oh
[Chorus]
Ain’t got a care in world, but got plenty of beer
Ain’t got no money in my pocket, but I’m already here
Now, the dudes are lining up cause they hear we got swagger

But we kick ‘em to the curb unless they look like Mick Jagger
I’m talking about – everybody getting crunk, crunk
Boys trying to touch my junk, junk
Gonna smack him if he getting too drunk, drunk
Now, now – we goin’ til they kick us out, out
Or the police shut us down, down
Police shut us down, down
Po-po shut us –
[Chorus] x 2
DJ, you build me up
You break me down
My heart, it pounds
Yeah, you got me
With my hands up
You got me now
You gotta that sound
Yea, you got me
DJ, you build me up
You break me down
My heart, it pounds
Yeah, you got me
With my hands up
Get your hands up
Put your hands up
No, the party don’t stop until I walk in
[Chorus] x 2

Related posts

Leave a Reply