izmir escort bayan
Trending News

Blog Post

bodrum escort
X Factor US 2 Top 10 – Thanksgiving
The X Factor US

X Factor US 2 Top 10 – Thanksgiving 

Minggu ini bertepatan dengan hari Thanksgiving di Amerika, oleh karena itu para finalis mendedikasikan penampilan mereka untuk orang yang dicintai. Di kursi penonton ada pasangan Kanye West dan Kim Kardashian yang turut menonton.

Photobucket
1. Tate Stevens – LA Reid – “I’m Already There” by Lonestar
Tate mendedikasikan untuk ayahnya, yang ternyata juga seorang musisi. Di akhir penampilan Tate menangis, karena sang ayah juga datang malam itu
Britney: “You’re performances are always so special.”
Demi “You always do a wonderful job. I feel it wasn’t you best performance, but it was still incredible.”
Simon: “Whether this is the pressure, the emotion, your voice was breaking in parts. It wasn’t confident. Does that mean you’re going home? Not a cat’s chance in hell.”
LA: “I think you sing with a lot of confidence. America loves you.”

Photobucket
2. Diamond White – Britney Spears – “Because You Loved Me” by Celine Dion
Diamond mendedikasikan kepada ibunya
LA: “You’ve had many amazing moments, but you’ve never had a moment like that. You are the truth. We are going to be hearing your name for years to come.”
Demi: “I totally related. You gave you’re heart and soul into it. I’m blown away.”
Simon: “You were both fearless and incredible. You’re singing better than 30 and 40 year olds. I believed every word of that lyric.”
Britney: “It was really beautiful.”

Photobucket
3. Emblem 3 – Simon Cowell – Groups – “Secrets” by One Republic
Mereka berterima kasih untuk youth leaders.
LA: “For me, your performance lacked emotion.”
Britney: “I think it was well done.”
Demi: “I thought it was a great change of pace. I saw more emotion than past shows.”
Simon: “I wouldn’t listen to the grinch on my right. This is the kind of record you could make.”

Photobucket
4. Arin Ray – Britney Spears – “Hero” by Enrique Iglesias
Arin berterima kasih kepada kakaknya yang telah mengurus keluarga setelah ayah mereka pergi
LA: “I felt like it was too big. It was a tough one for you. I still don’t think you gave me a 5 mil performance.”
Demi: “I wouldn’t have signed you. I just was so bored.”
Simon: ”’You’re being trapped in the cage with the songs.”
Britney: “It was really beautiful.”

Photobucket
5. CeCe Frey – Demi Lovato – “Wind Beneath My Wings” by Bette Midler
CeCe mendedikasikan untuk kakak perempuannya yang meninggal ketika kecil akibat cerebral palsy. Di akhir penampilan dia menangis dan tidak bisa menyelesaikan lagunya
LA: “Your emotion was so genuine and so real. You’ve come such a long way. You are a champion.”
Britney: “It’s hard to critique someone when you are pouring your heart out.”
Simon: “I don’t know how you managed to sing that song. You are a trier. I admire you for that. I really like you.”
Demi: “I’m so proud of you. That was awesome. You really poured your heart and soul into it.”

Photobucket
6. Fifth Harmony – Simon Cowell – Groups – “I’ll Stand By You” by the Pretenders
Yang satu ini dedikasi mereka banyak sekali.
LA: “It’s hard to critique after so much emotion but…that was great.”
Britney: “What a beautiful rendition of this number.”
Demi: “I wasn’t too crazy about the song choice, but you made it beautiful.”
Simon: “I was crazy about the song choice. Also the performance. It really felt to me that you clicked as a group.”

Photobucket
7. Beatrice Miller – Britney Spears – Teens – “Chasing Cars” by Snow Patrol
Beatrice berterima kasih kepada adik-adiknya, dan lagi pilihan lagu yang kurang tepat. Dan Beatrice pun menangis di akhir penampilannya.
LA: “You are so cute. I think you are an inspiration to every little girl. Britney you have good taste.”
Demi: “I am getting a little concerned that it’s not progressing. I would really like to hear you do something different and fun.”
Simon: “This song really meant something to you. I preferred this week to last week’s performance. You came off as hipper and younger.”
Britney: “It was your best vocal so far”

Photobucket
8. Vino Alan – LA Reid – “God Bless The U.S.A” by Lee Greenwood
Vino berterima kasih kepada military, dan lagu pilihannya adalah cocok untuk nasionalisme.
Britney:, “It was amazing.”
Demi: “I’ve been really hard on you. I feel like there’s something I haven’t gotten from you. There is something special in you. I think you’re amazing.”
Simon: “Who knew under that hard surface, there was this really soft interior. We could be seeing you at #1 tomorrow”
LA: “I’m really really proud of you. You stand for the troops of America and I stand for you.”

Photobucket
9. Paige Thomas – Demi Lovato – “Everytime” by Britney
Paige berterima kasih kepada ibunya. Sayang dia menangis ketika menyanyi dan bikin pitchy.
Britney: ‘It was really beautiful.”
LA: “I thought it was really good, I didn’t think it was really good enough to take you out of the 10 spot.”
Simon: “There were moments when you sang it really well. Emotion overtook you. Everyone has delivered strong performances. It could be a tough night for you.”
Demi: “It was pitchy. We did better in rehearsal. That’s OK. This week is all about pouring emotion into the song.”

Photobucket
10. Carly Rose – Britney Spears – Teens – Somewhere Over the Rainbow
Carly berterima kasih kepada kakaknya Russ, yang menolong ibunya ketika terserang stroke.
LA: “You went to two big notes. Your are a force of nature.”
Demi: “I need to see a school ID. LIke you’re an alien. But that’s OK because I like Aliens. You are the best Alien I’ve ever heard sing in my life. ”
Simon: “I think you’ve just blown this competition wide open,”

Result Show
Result show malam ini dibuka dengan penampilan Top 10 menyanyikan “Fix You” dari Coldplay bersama The Choir.

Kemudian diumumkan peserta pertama yang harus pulang malam itu adalah Arin Ray. Dan 2 finalis yang harus sing-off adalah CeCe Frey & Beatrice Miller.

Dan bintang tamu malam itu, Cher Lloyd feat Becky G menyanyikan Oath:

Untuk sing-off CeCe Frey menyanyikan “Because of You” Kelly Clarkson, dimana sangat pitchy dan Beatric Miller menyanyikan “White Flag” Dido, sayangnya penampilannya sangat emosional dan hampir menangis sepanjang lagu.

Demi memilih memulangkan Beatrice Miller.
Britney memilih memulangkan CeCe Frey
LA memilih memulangkan Beatrice Miller
Simon memilih memulangkan Beatrice.

So, Goodbye Beatrice Miller..

Vote Rankings:
1. Carly Rose
2. Tate Stevens
3. Vino Alan
4. Emblem3
5. Diamond White
6. Paige Thomas
7. Fifth Harmony
8. CeCe Frey


Related posts

14 Comments

  1. muj

    Prolog : kanye sama khloe? Bukan kim ya? #eh

  2. will

    aku dukung carly rose, karena dia juga fans kelly clarkson hahahahaha

  3. EMTU

    Ralat please.. Vino Alan menyanyikan lagu God Bless the USA, bukan I’m Proud to Be An American.

  4. huda

    carly rose sonenclair

  5. ericxtm

    penampilan carly bnr2 menakjubkan…walau banyak yg bandingin dia sama leona lewis bawa lagu over the rainboe…menurut gue versi.carly lbh enak buat di dengar…leona lewis jg bagus…aplg ending nya…tp utk umur 13 tahun carly udah hebat bgt…

    beatrice…im so sad…cpt bgt dia tereleminasi…kek nya dr minggu2 sebelum nya arin dan beatrice urutan nya selalu berdekatan…

    diamond white baru kali ini gue suka sama perform nya

    yg lain biasa aja….

  6. welly

    ok sudah diralat semua yah
    thanks

  7. pandu

    Semenjak jennel garcia keluar gw slalu mrasa da yg krg stiap nonton x factor…i really miss you jennel. Bwt yg top 3 mrka trus klo minggu dpn tetap gty brarti kompetisi ini g lbih dari kompetisi kotak kaca yg hsil akhirnya dah ketauan.

  8. pandu

    Arin ray akhirnya kluar knapa g dri minggu kmaren. Knapa hrus nunggu jennel kluar dlu..fifth harmony klo ingin ttp bertahan simon hrs pintar milih lgu bwt minggu dpn dia hrs milih lgu yg bnar2 terkenal dan dsukai…btw emblem3 they are very cool they are the real boyband not like boyband at indonesia

  9. GuZ

    yang paling aku fave kan sampe saat ini adalah diamond white dengan carly rose..

    aku berharap mereka ada di 3 besar..

    dan penampilan mereka pun bener2 mengandalkan vocal yang ga cuma dalam artian “bisa bernyanyi”

    love them both ah

  10. Ichan

    dr minggu k minggu kok gue ngrasa makin bosen y?

    wktu live shows dmulai kmren blm pake voting begitu WOW keliatan tp slanjutnya kyk bosen gw jdnya, don’t know why?

    gue akui pnampilan carly rose kmren emang the coolest ever vino alan jg, panteslah juri kasih standing applause for both of them.

    tp te2p dukung cece sampe amerika jenuh kale y, LOL.

  11. JoJo

    sedih ngeliat Beatrice Miller tereliminasi…

  12. atc hitz top 50

    yang 3 terbawah itu nampaknya minggu depan kondisinya sama, agak lemah ketiganya :
    Paige Thomas
    Fifth Harmony
    CeCe Frey

    eh minggu depan dobel eliminasi lagi gak ya?
    kalau iya tebakanku yg keluar Paige Thomas dan CeCe Frey

    3 besar atasnya top…susah menyingkirkannya haha
    Emblem3 sama Diamond White saja cuman tuker tempat

  13. ERICXTM

    liat voting di atas,,,ternyata banyak juga yang dukung cece frey…

  14. AKU

    XFACTOR makin ngebosenin stlah gak ada Beatrice Miller, Jennel and Lyric145
    tinggal CarlyRose aja yang kerennn…
    Only for BEAtrice Miller…

Leave a Reply

Required fields are marked *

Entsorgung Berlin