Rap Muzigin Farkli Ismi Patron

Oleh: welly - 16 Mar 2020

Adil adi Ege Erkurt olan ancak Patron lakabi ile unlu olan rap sarkicisi, 10 Ocak 1988 tarihinde Mersin’ de dunyaya gelmistir. Genclik yillari Mersin’ de gecen Patron, Istanbul Universitesi Iktisat Bolumu’ nu kazandiktan sonra Istanbul’ a yerlesmistir.

Daha ortaokul yillarindayken rap muzige ilgi duymaya baslayan Patron, universite yillarinda bu ilgisini kariyere donusturme planlari yapmistir. Bu amacla daha universitede okurken ilk rap albumunu hazirlayarak Youtube uzerinden piyasaya surmustur.

YOUTUBE ALBUMU ILGI GORUNCE ILK BANDROLLU ALBUMUNU CIKARTTI

Bircok rap sarkicisi gibi muzik kariyerine oncelikle Youtube kanali uzerinden baslayan Patron, bu albumunun kisa surede ilgi gormesi ve hatiri sayilir bir hayran kitlesine sahip olmasinin ardindan ilk bandrollu albumunu cikartmaya karar vermistir.

Sadece muzige odaklanma karari alan Patron, bir muzik sirketi ile calismaya baslamak yerine kendi muzik sirketi olan PMC’ yi (Professional Music Company) kurmustur. Kurdugu muzik sirketinde studyo calismalarini yapmis ve ilk albumunu piyasaya surmustur.

FESTIVALLERE KATILDI BUYUK ILGI GORDU

Album calismalarinin yani sira cok sayida konser veren ve ozellikle genclik festivallerinde sahne alan Patron, bu festivallerde buyuk ilgi gormeyi basarmistir. Gordugu ilgi sonrasi hayran sayisi her gecen gun artan genc rapci, bu basarisini diger albumleri ile taclandirmak icin art arda album calismalari yapmistir.

Muzik calismalarinin yani sira kurdugu muzik sirketi ile de surekli olarak ilgilenen Patron, sirketteki rapci arkadaslarinin dagilmasinin ardindan yeni rapci olmak isteyen genc muzisyenleri bu muzik sirketi icerisinde himaye altina almistir. Su anda PMC icerisinde yer alan isinler arasinda Ati242, Bedo ve Emboli gibi isimler de bulunmaktadir. Son donemin populer rap sarkicilarindan birisi olan Patron’ un Single calismalari ile birlikte toplamda 14 albumu bulunmaktadir.

PATRON SARKILARINI MP3 OLARAK INDIRMEK MUMKUN

Patron’ un gunumuzde hemen her yastan hayrani ve dinleyicisi bulunmaktadir. Bu dinleyicilerin bircogu her ortamda Patron’ un sarkilarini dinleyebilmek icin MP3 olarak indirmek istemektedir. Patron sarkilarini MP3 olarak indirmek icin kullanilabilecek en guvenilir site muzikmp3indir.com sitesi olarak gosterilebilir.

Muzikmp3indir.com sitesi, Patron sarkilarinin ve albumlerinin en kolay sekilde bir arada bulunabilecegi, dinlenebilecegi ve MP3 formatinda indirilebilecegi sitedir. Patron hayranlari, site uzerinden unlu rapcinin butun sarkilarini dinleyebilecegi gibi sarkilari ile ilgili yorum yapma, emoji ile sevgisini anlatma ve sarki sozlerini okuma sansina sahip olacaklardir.

Muzikmp3indir.com >> PATRON TUM PARCALARI

welly
More from Creative Disc