Trending News

Blog Post

Single of The Day: Julian Casablancas – 11th Dimension
Single of The Day

Single of The Day: Julian Casablancas – 11th Dimension 

PhotobucketTercatat hampir semua personel The Strokes yang sudah merilis solo album. Jika Albert Hammond Jr. memilih folk, Fabrizio Morzetti memilih jamaican dub dan Nick Valensi memilih rock n roll usang sebagai aliran musik utama maka beda ceritanya dengan Julian Casablancas yang memilih genre electronic di singlenya (dan albumnya mungkin karena saya belum sempat dengerin satu full album dari dia).

Itu terbukti dari single pertamanya 11th Dimension. Lagu ini emang enak didenger karena beat electronicnya yang gampang diingat dan lagunya enak abis. Mungkin yang sudah keseringan dengerin The Strokes bakal kaget denger lagunya. Lagunya juga gak biasa mengingat tipikal suara dia yang ngerock banget tapi dia gak memakai tools apapun untuk merubah suaranya jadi suara vokal yang biasa kalian denger di The Strokes bakal sama seperti di lagu ini. Ada nuansa Daft Punk di lagu ini,coba deh membandingkan lagu ini dengan beberapa lagunya mereka. Oiya,lagu ini juga sempat menjuarai chart radio di Indonesia nah kebayang kan gimana enak (dan lakunya) lagu ini.

RUMUS LAGU INI: (Daft Punk – Robotic voice) x (Julian Casablancas – The Strokes) + A dancy and catchy sound = 11th Dimension
(Luthfi / CreativeDisc Contributors)

LYRIC:
I just nod, I’ve never been so good at shaking hands
I live on the frozen surface of a fireball
Where cities come together, to hate each other in the name of sport
America, nothing is ever just anything
I looked up to you but you thought I would look the other way

And you hear, what you want to hear
And they take what they want to take
Don’t be sad, won’t ever happen like this anymore
So whens it coming? This life’s new great movement that I can join
The warning here
Your faith has got to be greater than your fear

Forgive them even if they are not sorry
All the vultures, bootleggers at the door waiting
You are looking for your own voice, but your nervous
While it leaves you trapped in another dimension

Drop your guard, you don’t have to be smart all of the time
I got a mind full of blanks
I need to go somewhere new fast
And don’t be shy, oh no, at least deliberately
No one really cares or wanders why anymore
Oh I got music, coming outta my hands and feet and kisses

That is how it once was done
All the dreamers on the run

Forgive them even if they are not sorry
All the vultures, bootleggers at the door waiting
Were so quick to point out our own flaws in others
Complicated, man was on the wings of robots
If you believe in this world your not inviting me
But don’t think that yet, to the top, now know what to do

Related posts

Leave a Reply

izmir eskortlar bursa eskort bayanlar ankara escort bayanlar Antalya escort bayanlar Eskişehir escort bayan Konya bayan escort escort Kayseri İzmit escort kızlar Alanya escort Kocaeli escort Kuşadası escort Gaziantep escort Malatya escort Diyarbakır escort Denizli escort Samsun escort Adana escort Bodrum escort Dubai escort porno izle seks hikayeleri sex hikayeleri paply.org

Entsorgung Berlin